Хіти тижня. Медведчук керує "112-им", а Портнов - "Ньюзваном": Це початок кінця пропутінських сил в Україні

Не просто проросійські, а пропутінські сили відверто і нахабно пішли в наступ, намагаючись зсередини розмити мізки українців.

Панікувати не слід. Ситуація передбачувана. Як і передбачуване те, чим це закінчиться, повідомляють Патріоти України.

Пам’ятаєте Савіка Шустера з його так званою “Свободою слова”? Де зараз цей псевдо-журналіст і ті, кого він запрошував на свої телепередачі? Єфремов і Савченко сидять, а інші – в Росії. Щось подібне станеться з тими, кого запрошуватимуть на 112-ий і Ньюзван. Це ж була, є і буде видимість подати різні точки зору. Насправді – ненависть до українського і пієтет перед російським.

Пропутінські сили в Україні наївно сподіваються, що їм вдасться привести до влади проросійського президента і забезпечити в парламенті проросійську більшість. Це ж як справді треба ненавидіти українців, щоби таке подумати про них.

Це добре, що вони пішли в останню атаку. Так роблять з відчаю. Тепер ми знаємо, як з ними поступати. Це просто початок кінця пропутінських сил в Україні. Шлях до нашої перемоги над ними буде довгим. Але перемога обов’язково буде за нами.

Джерело: Ліга.net

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...