Хіти тижня. "Мелкий пакостник": Поклонська відповіла на глузування над своєю фотографією під час інавгурації Путіна

«Депутат Держдуми Росії» навіть звинуватила Олексія Навального в богохульстві.

Поклонська перед інавгурацією Путіна. Фото: Соцмережі

Так звана «депутат Державної думи Росії» Наталія Поклонська прокоментувала своє фото з інавгурації президента Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України з посиланням на Іnforesist.org.

«Не удивляюсь, что мое фото вызвало интерес в интернете. У каждого свой интерес, и если это здоровый юмор — я рада и поддерживаю. Но в очередной раз удивил наш «оппозиционный джентльмен» Алексей Н. Томимый несбыточной голубой мечтой самому пройтись по кремлевской ковровой дорожке к трибуне с Конституцией, он невольно продолжил обнажать «лучшие из лучших» своих качеств. Словно мелкий пакостник, желая побольнее задеть меня, он неуместно упомянул всуе имя императора Николая II, причисленного к лику святых и почитаемого во всем православном мире. Скорее, найти одобрение у совершенно определенных сил, желающих превращения россиян в манкуртов, не помнящих своей истории и веры. Это вам не с коррупцией «бороться». Тут все бесследно и безнаказанно не проходит. И еще напомню: «Господь поругаем не бывает»», — сказала она.

Нагадаємо, що 7 травня в мережах глузували над фотографією Наталії Поклонської з інавгурації Володимира Путіна. Опозиціонер Олексій Навальний пожартував, що Поклонська чекає царя Миколу II.

Опублікував: Інна Мартинчук

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...