Хіти тижня. Мільйони Тимошенко? На Рівненщині СБУ, ДБР та ГПУ провели спільну спецоперацію по затримці "касира" кандидата у президенти "Ю" (фото)

Мільйони чорного налу на виборах, а після виборів - буде така ж чорна тіньова економіка?

У середу, 20 березня, в місті Дубно Рівненської області співробітниками ДБР, СБУ і ГПУ був затриманий учасник мережі підкупу за одного з кандидатів у президенти. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook генпрокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

Високопоставлений чиновник запропонував вирішити всім бажаючим арифметичну задачу.

«Якщо учасник Всеукраїнської мережі депутата Д отримує від київського штабу в сумці 2,5 млн грн «чорної готівки» для перемоги кандидата Ю в місті з населенням в 35 тис, скільки такої готівки планує витратити штаб Ю для перемоги в країні з кількістю виборців 35 млн?», – написав він.

Луценко запропонував кожному, хто зможе відповісти на це питання, відповісти на більш складне: «Звідки у штабу такі невраховані у виборчому фонді кошти?». Потім, за його словами, бажано зв’язатися зі слідчими ДБР.


Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...