Хіти тижня. "Мне надо посоветоваться с товарищами!": КДБ-іст Путіна, що викликав українського нардепа на дуель через пропаганд*нку Скабєєву, виправдовується за свої зволікання

Сенатор Морозов - "Парень Особой Ценности", як кажуть в Одесі. Абревіатуру знає кожен

Російський сенатор Ігор Морозов, який викликав нардепа Борислава Березу на дуель, після деякої паузи підтвердив свої наміри змити образу кров’ю. Однак, згадавши, що він справжній «чекіст», після емоційного сплеску висунув передумови фатальній подорожі до столиці «Біндерівської хунти», де путінському дуелянту, згідно їм же висунутої пропозиції, призначив місце і час стрілянини нардеп Борислав Береза, нагадують Патріоти України.

Перш за все «справжній полковник» ордену «лицарів плаща, отрути та кинджалу» запевняє, що його пост у Facebook зник не того, що КДБіст проспався і намагався «замести сліди», а був видалений адміністрація соцмережі.

«Очевидно, что по жалобе кого-то из пользователей. Также был заблокирован доступ к моему аккаунту. Сейчас разбираемся с этим техническим вопросом. Моё предложение к депутату Берёзе остаётся в силе!», - написав російський чиновник.

Очистивши заплямовану ворогами «честь», як і честь «гібридного мундиру», адже пан Морозов у глибокому запасі, дуелянт підтвердив готовність приїхати в Україну. Однак зразу ж знайшов нову перепону. - Поїде тільки після згоди Ради Федерації.

«Это же официальная поездка в Украину. Буду обсуждать этот вопрос», - наголосив особливо цінний сенатор Кремля.

Якщо його благородний вояж не погодять не менш благородні колеги, то, як повідомив Морозов, він запропонує третю країну як місце для дуелі. Ну хто ж відпустить такого цінного кадра до Бандерляндії? От до Білорусі – інша справа. Там і товариши допоможуть. Історія з Павлом Грибом тому запорука.

Нагадаємо, сенатор від Рязанської області Ігор Морозов викликав на дуель нардепа Борислава Березу через інцидент з російською пропагандистською Ольгою Скабеевой в кулуарах ПАРЄ, після чого став мега-зіркою інформаційного фронту.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...