Хіти тижня. Монтян оскандалилася заявою про смерть американського сенатора

Одіозна адвокат і блогер Тетяна Монтян, яка активно підтримує окупаційну політику Росії, зробила скандальну заяву про померлого 26 серпня від раку сенатора США Джона Маккейна.

Тетяна Монтян

"Шкода, що немає ні Бога, ні пекла. І ця мразота ніяк не відповість за убитих в'єтнамців і українців", - написала Монтян у себе в Twitter, передають Патріоти України.

Цей твіт адвоката розлютив користувачів мережі. "На рахунок пекла не хвилюйся, коли туди потрапиш, то згадай свій твіт про Маккейна. Ну і нехай Бог тобі простить", "Маю надію, що Бог є. Тому що для такої тварі як ти повинно бути і пекло", - написали в коментарях.


Опублікував: Олег Устименко

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...