Хіти тижня. Московська патріархія розгортає негайний терор проти владик УПЦ (МП), котрі долучились до Об'єднавчого собору оновленої Української православної церкви

Церковне керівництво УПЦ МП обіцяє діяти блискавично, як тільки довідається, що хтось з владик виїхав у Київ. "Неслухняних" архиєреїв, зокрема, планується тут же усувати з кафедр та застосовувати до них канонічне покарання.

Предстоятелі РПЦ Кирило (Гундяєв) та УПЦ МП Онуфрій (Березовський) разом із кандидатом в президенти України Юрієм БойкомКерівництво УПЦ МП готово застосувати суворі санкції до єпископів, які сьогодні, 15 грудня 2018 року, візьмуть участь в Об'єднавчому соборі оновленої Української православної церкви. Про це з посиланням на власні джерела передає Релігійно-інформаційна служба України, передають Патріоти України.

"Деяким з них уже погрожували репресіями. Тому архиєреї, які мають намір обирати предстоятеля та створювати нову Церкву, намагаються це тримати в таємниці", - зазначається у повідомленні.

При цьому церковне керівництво УПЦ МП обіцяє діяти блискавично, як тільки довідається, що хтось з владик виїхав у Київ. "Неслухняних" архиєреїв, зокрема, планується тут же усувати з кафедр та застосовувати до них канонічне покарання.

"За сигналом з центру планується також оперативне захоплення приміщення єпархіального управління та кафедрального собору. Схожі репресивні заходи застосовуватимуться й до священиків УПЦ МП", - йдеться у матеріалі.

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали: