Хіти тижня. Москва готується до реваншу: Названо найнебезпечніші для України російські війська (відео)

Втім, Кремль може діяти і на "гібридному фронті".

Ілюстрація: politring.com

Найбільшу військову загрозу з боку Росії для України становить авіація і ракетні війська. Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і вимушено переміщених осіб Георгій Тука, повідомляють Патріоти України.

В контексті небезпеки широкомасштабного наступу регулярної армії Росії на Україну, відповідаючи на запитання, якою є найбільша військова загроза для країни, заступник міністра пояснив: "Якщо говорити з точки зору військової складової, то це, поза всяким сумнівом, авіація і ракетні війська".

"А якщо не брати до уваги військову компоненту, то, з моєї точки зору, набагато небезпечніша дестабілізація ситуації всередині країни", - додав він. "Проросійські сили дуже небезпечні. Вони готуються до реваншу. Але я не бачу будь-яких адекватних, з моєї точки зору, заходів для того, щоб убезпечитися від цієї проросійської чуми", - констатував Тука.

Джерело: Обозреватель

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...