Хіти тижня. Москва "нервно курит": США розробляють секретну військову стратегію з блискавичного вторгнення, котре ворог не встигне вчасно помітити та попередити

Фактично ворог зможе виявити присутність американських сил вже тоді, як Пентагон візьме під контроль критичну інфраструктуру для контролю над всією країною або над значною її часткою, що забезпечить утримання плацдарму і переговори з позиції сили.

Відповідний план може бути застосований до Росії та Китаю, адже саме ці країни несуть найбільшу загрозу Америці. Про все це з посиланням на виступ начальника штабу ВПС США генерала Девіда Голдфайн повідомляє Telepolis, зазначають Патріоти України. На розробку стратегії асигновано $135 млрд. Все має бути довершено приблизно впродовж року.

Передбачається, що проникнення на територію РФ або КНР може відбутися одночасно з суші, повітря, моря. Рушійною силою наступу повинні стати винищувачі F-35, хоча задіяні будуть усі види військ.

«Якщо Китай, чи Росія, чи будь-який інший противник коли-небудь побачить F-35 у своєму повітряному просторі, я б хотів повідомити всього два слова:«Ми тут». Майте на увазі, що F-35 ніколи не буде там один», - заявив чотирьохзірковий генерал.

Зазначимо від себе. Така стратегія можливо дасть необхідний інструментарій для взяття під контроль ядерних озброєнь РФ, на випадок повтору долі СРСР. - Заворушення та дезінтеграцію внаслідок смерті Путіна і/або падіння правлячого режиму.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...