Хіти тижня. Мутити воду в Україні їй замало: Скандальна екс-регіоналка обурилася весіллю принца Гаррі та Меган Маркл

Колишній народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко обурена сумою, яка була витрачена на королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл.

Олена Бондаренко

"Витрати на безпеку весілля принца Гаррі та Меган Маркл склали 43 мільйони доларів. Усе інше - капелюшки, пір'я, квіти, їжа, сукні, костюми, фотографи, шпильки, букети - 3 мільйони", - написала Бондаренко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Також обурення в неї викликала сума витрат на заходи безпеки засновника соцмережі Facebook Марка Цукерберга - 9 мільйонів доларів. "Вони такі демократичні ці англосакси. Нічого не бояться! Свобода і безпека рулять", - написала екс-нардеп.

Політолог Олексій Голобуцький нагадав Бондаренко про рідну доньку, яка одружена з американцем. Також повідомив, що на безпеку глави РФ Володимира Путіна виділяється 46 мільярдів доларів на рік. "Це майже 4 мільярди на місяць або 125 мільйонів щодня. Тобто, Путіна охороняють приблизно як 3 королівські весілля", - написав він у Facebook.

Опублікував: Олег Устименко

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...