Хіти тижня. "Ми готові завдати удар": Глава британської розвідки потужно пригрозив Росії

Глава Секретної розвідувальної служби Великої Британії МІ-6 Алекс Янгер вважає, що Росія недооцінює здатність Британії відповісти на події в Солсбері. Британія буде готова дати ворогу відсіч у разі загрози. Про це пише The Telegraph, повідомляють Патріоти України.

Так, відповідні заклики Янгер оголосить на своєму другому публічному виступі з моменту призначення в Сент-Ендрюському університеті в Шотландії. Виступ глави британської розвідки запланований на 3 грудня, однак витяги з його виступу потрапили до британських ЗМІ раніше.

Видання зазначає, що Янгер наголошує на загрозах, які існують для Британії. За його словами, МІ-6 зіграла ключову роль у викритті співучасників нападу в Солсбері та подальшій висилці російських дипломатів.

Очільник британської розвідки підкреслює, що така відповідь з боку Британії мала продемонструвати Росії і іншим потенційним ворожим державам, що Британія буде готова дати відсіч.

При цьому глава британської розвідки зазначає, що суперники використовують для вивчення англійської оборони зброю, яка не відповідає уявленням про традиційну війну. Щоб протистояти цьому, МІ-6 потрібно "четверте покоління шпигунства".

Ера четвертої індустріальної революції вимагає четвертого покоління шпигунства: злиття наших традиційних людських навичок з прискореної інновацією, нових партнерств та мислення, яке просуває різноманіття і довіряє молоді, – вважає він.

Видання зазначає, що Янгер закликає Росію "або будь-якої державу, що прагне підірвати наш спосіб життя", не недооцінювати британську рішучість, можливості Британії, а також можливості союзників країни.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...