Хіти тижня. "Ми виграємо": Трамп зробив серйозне попередження Путіну

​Америка переможе в гонці озброєнь з РФ.

Про це заявив президент США Дональд Трамп в розмові з лідером Кремля Володимиром Путіним, передає NBC News, передають Патріоти України.

«Якщо ви хочете гонку озброєнь, ми можемо це зробити, але я виграю», - підкреслив Трамп. Бесіда двох лідерів відбулася 20 березня. Як розповіло журналістам джерело, попередні заяви Путіна про нові російські ракети і розробки зброї вивели Трампа з себе.

Нагадаємо, 2 березня Путін звинуватив США у відновленні гонки озброєнь. Приводом для звинувачення став вихід Вашингтона з договору про протиракетну оборону. При цьому США неодноразово заявляли, що Росія давно не дотримується цього договору. Перед тим, 1 березня в посланні Федеральним зборам РФ Путін сказав, що у нього є така зброя, яка здатна долати системи ПРО і ППО. Зокрема, ракети «Сармат», якась крилата ракета, підводний безпілотник і ракета «Кинджал».

Опублікував: Олег Устименко

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...