Хіти тижня. На грані великої війни: Пакистан завдав нового удару по Індії, ситуація небезпечно загострилася (фото, відео)

Пакистан знову обстріляв населені пункти в північному індійському штаті Джамму і Кашмірі. Індійські війська відбили удар. Інцидент стався вранці 28 лютого в окрузі Пунч, повідомляють Патріоти України.

Напередодні офіційний Ісламабад заявив, що нібито не бажає розв'язувати війну з Індією. Однак, за твердженням журналістів, пакистанський прем'єр-міністр Імран Хан провів нараду за участю командування ядерних сил

Також пакистанська армія опублікувала в мережі відео з полоненим індійським пілотом. На його обличчі видно гематому. При цьому чоловік посміхається і нібито п'є якийсь напій із чашки.

Причиною напруженості у відносинах Нью-Делі і Ісламабаду став напад 14 лютого в Джамму і Кашмірі на колону індійських військових, який забрав життя 45 людей. Відповідальність за атаку взяло на себе угруповання "Джаїш-е-Мухаммад" ( "Армія Мухаммеда").

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:46

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...