Хіти тижня. На колінах перед Йосипом, або Зменшіть Маші дозу кокаїну: На смерть Кобзона речниця МЗС РФ Захарова опублікувала дивне фото з покійним (фотофакт)

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова спантеличила мережу фото з померлим співаком Йосипом Кобзоном.

Зокрема, вельми цікавою їм здалася поза представниці зовнішньополітичного відомства РФ. "Цікава поза, панове!" - пишуть користувачі у коментарях під знімком у Instagram, передають Патріоти України.

"Маша вміє це робити, де завгодно. Під столом у кабінеті начальства, в машині, і ось навіть так, через крісло. До речі, Кобзон тут ще живий. Наклеп на Машу не зводимо", - пожартував український політолог Олексій Голобуцький.

Опублікував: Олег Устименко

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...