Хіти тижня. На Параді Перемоги Росія показала нову зброю (фото)

У середу, 9 травня, на Красній площі в Москві пройшов традиційний парад, присвячений Дню Перемоги. У ньому взяли участь понад 10 тисяч осіб, також були задіяні 159 одиниць озброєння і техніки та 75 літаків і вертольотів.

«Термінатор»

На параді в Москві Росія вперше показала деякі зразки озброєння, серед яких - машина підтримки танків «Термінатор», передають Патріоти України.

Бойова одиниця має високий рівень захищеності, вогневої потужності і керованістю. До складу озброєння входять дві спарені 30-мм автоматичні гармати 2А42, два курсових автоматичних гранатомета АГ-17Д, 4 протитанкові керовані ракети «Атака» і 7,62-мм кулемет ПКТМ.

Бойова машина зенітного ракетного комплексу «Тор-М2»:

Арктичні комплекси ППО "Тор-М2ДТ» на базі всюдихода ДТ-30:

Комплекс робототехнічний дистанційного розмінування «Уран-6». Даний вид техніки Росія вже випробувала в Сирії при розмінуванні стародавньої Пальміри, а також міст Алеппо і Дейр-ез-Зор:

Комплекс робототехнічний вогневої підтримки «Уран-9». Він обладнаний керованими ракетами «Атака», 30-мм автоматичною гарматою 2А72 і 7,62-мм кулеметом. Комплекс здатний автоматично виявити мета, але рішення про її поразку приймає тільки командир, який перебуває разом з оператором в броньованому кунг на базі шасі автомобіля «КамАЗ». Максимальне видалення пункту управління від робота - 3 км:

Безпілотні літальні апарати «Корсар» і «Катран». БПЛА призначені для ведення цілодобової всепогодної повітряної розвідки наземних і надводних цілей, ураження об'єктів противника і доставки вантажів в призначені райони:

Броньований корпусних автомобіль «Патруль», а також бронеавтомобіль «Урал»:

Також на параді показали новий російський винищувач п'ятого покоління Су-57:

А також винищувачі МіГ-31к з новітнім ракетним комплексом «Кинджал»:

Також на параді, присвяченому Дню Перемоги, на Красній площі показали автомобілі «Тигр», танки Т-72БЗ, бронетранспортери БТР-82А, бойові машини піхоти БМП-3, самохідні гаубиці «Мста-С», зенітні ракетно-гарматні комплекси «Панцірь- Cl», ракетні комплекси «Ярс», а також перспективні зразки: танки «Армату», БМП «Курганец» і БТР «Бумеранг» і самохідні гаубиці «Коаліція-СВ», зенітні ракетні комплекси С-400 і інша техніка.

Опублікував: Олег Устименко

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...