Хіти тижня. "На пороге грандиозного шухера?": Жителі Донецька помітили, що "МВС" і "податкова" "ДНР" вивозять речі

Йдеться відразу про декілька будівель - вантажівки були помічені в районі «УВС», «податкової», «ЄРЦ».

Кілька днів жителі тимчасово окупованих територій Донецької області відзначають, що представники місцевих «органів виконавчої влади» вивозять своє майно з робочих місць. Про це донеччани пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їх словами, на вантажівках вивозяться документи, речі, якими користувалися співробітники. Йдеться відразу про декілька будівель - вантажівки були помічені в районі «УВС», «податкової», «ЄРЦ».
Прихильники «ДНР» хвилюються, що «відомства» просто хочуть втекти. «Днями "переїжджало" УВС, теж все вантажили на вантажівки. Кажуть, і в податковій кудись "переїжджали"», - пишуть очевидці.
«А що це сьогодні з ЄРЦ вивозять? Драпають?))))»- також відзначають донеччани.
Поки ніякої інформації про те, чому саме вивозиться майно, немає.


Опублікував: Олег Устименко

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...