Хіти тижня. На Росії черговий "зашквар" через нове вітання ЗСУ

Навіть серед російських опозиціонерів нове вітання ЗСУ, яке використовувалося на параді на честь Дня Незалежності України в Києві, викликає роздратування.

Про це свідчить пост відомого російського блогера-емігранта Рустема Адагамова на його сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"З сьогоднішнього дня Порошенко офіційно ввів для української армії вітання "Слава Україні! Героям слава!", продемонструвавши спадкоємність нинішньої української держави організації українських націоналістів Степана Бандери, яка використовувала цей лозунг з 1940 року", - пише він.

У коментарях багато користувачів з України критикують блогера за такі зауваження. "Бандера і штани носив і що тепер штани не носити?", - запитують у Адагамова.

Інші ж кажуть, що нічого страшного в використанні "бандерівського" слогана немає, оскільки Бандера і його організація не мають з гітлерівцями, на відміну від Андрія Власова і його "Російської визвольної армії", нічого спільного.

Опублікував: Олег Устименко

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...