Хіти тижня. На Росії хочуть покарати зіркову українську співачку через відмову від виступів у РФ

Не поїхавши в Росію на запланований раніше концерт «Пісня року» через введення в Україні воєнного стану, народна улюблениця Софія Ротару не на жарт розлютила російських ура-патріотів.

Зокрема, член експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Вадим Манукян заявив, не особливо добираючи слова: «Скатертью дорога … Пусть зарабатывают у себя на Родине и пусть развлекают собственную публику», передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
При цьому представник Держдуми впевнений, що в РФ знайдуться власні артисти, які «захочуть бути почутими». «Будем считать это естественной ротацией артистов, которую зрители ждали долгие годы», - злобно заявив Манукян.
Крім того, роздратування у представника Думи викликає той факт, що артистка під час концертів по російській глибинці використовує регалії і нагороди часів СРСР. «Мне кажется, что после подобных действий Софию Ротару руководство нашего государства вполне вправе лишить звания народной артистки СССР. Россия как правопреемник этого государства вправе это сделать», - вважає представник Держдуми.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...