Хіти тижня. На Росії відкрили пікантну таємницю Єльцина

Колишній радник президента Росії Володимир Шевченко, який створював і очолював службу протоколу Кремля в 1990-і роки, розповів про випадки, коли главі російської держави на офіційних заходах наливали воду замість горілки.

"Коли був стан поганий, то офіціант міг налити воду замість горілки. Це припустимо за станом здоров'я", - цитують колишнього держслужбовця росЗМІ, передають Патріоти України.

Він відмовився називати прізвища перших осіб, при яких траплялося подібне, проте автори телепередачі натякнули, що мова йде про першого президента Росії Бориса Єльцина. "Винятки були, тільки коли Борис Миколайович Єльцин "працював з документами", - говорить голос за кадром перед розповіддю Шевченка про заміну алкогольного напою на воду в президентській чарці.

В цілому, за словами колишнього начальника кремлівського протоколу, таке практикувалося вкрай рідко. "Я не пам'ятаю такого, щоб воду наливали президенту СРСР Михайлу Сергійовичу (Горбачову - ред.). Є чарка, підняв, але - пригубив, поставив. Це твоє питання. Є здоров'я - перекинув, як то кажуть, повну", - згадує 79- річний Шевченко.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...