Хіти тижня. На Росії заговорили про громадянську війну

Це вже зачатки громадянської війни і в цій громадянській війні на сьогоднішній день перемагає знову Путін, - зазначає російський опозиційний журналіст.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише російський журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Наша цель теперь — дожить до девяноста лет и умереть свободными и здоровыми, станцевав на могиле Путина и сделав селфи на „Абрамсе“ посреди Тверской. Потому что Путин — не на шесть лет. Совсем не на шесть. Он уже навсегда.

Это уже зачатки гражданской войны и в этой гражданской войне на сегодняшний день побеждаете опять не вы. И это совсем не то соотношение цены-качества, которое можно было бы назвать приемлемым. Все, кто подозревает, что он сегодня засветился, — уезжайте. Кто подозревает, что он может быть на фотках, где дергает космонавтов за бронежилет, отталкивает от избиваемых, пытается защитить избиваемых — ложитесь на дно или уезжайте. Потому что оказать действенное сопротивление вы не можете. Отстоять свою свободу вы не можете. Он здесь царь. Сорри, но такова объективная реальность.

Эту власть уже не сковырнуть. Пока она сам не сожрет себя. А она сожрет. Сберегите себя до этого момента."

Опублікував: Олег Устименко

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...