Хіти тижня. На Росії зчинилась істерика через українські кораблі біля Криму

Росіяни дуже гостро відреагували на просування українських військових кораблів з Одеси через Керченську протоку до Бердянська, де вони повинні сформувати нову військово-морську базу флоту на Азовському морі.

У росЗМІ з'явилося безліч злісних заяв на цю тему, передають Патріоти України.

Наприклад, "РИА Новости" наводить коментар "кандидата політичних наук Михайла Ненашева", який стверджує, що "Київ із таким же успіхом може виношувати плани з будівництва військово-космічної бази на Марсі".

За словами росіянина, "Україна не володіє потрібними кадрами, які могли б будувати великі кораблі та причальні споруди".

"Газета.ру" процитувала "депутата Держради Криму" Владислава Ганжара. "Сама ситуація досить комічна і зайвий раз показує боєготовність української армії, оскільки військовий корабель йде відразу з буксиром. Тобто ті, хто його туди направив, розуміють, що він може просто стихнути і встати десь посеред моря. І на цьому військовий марш-бросок українського флоту закінчиться", - вважає він.

"Ну все, нам хана!" "Але ж це не смішно. Приклад збитого Іл-20 дуже добре показує, що коли зброя є, вона стріляє. І навіть якщо не збираються, випадково можуть потрапити", "Завдання Києва - збільшувати військову напруженість в Азовському морі, це ще одна частина їх інформаційної та пропагандистської боротьби проти РФ. Завдання Росії - жорстко реагувати на провокації і військову ескалацію... Не можна підтримувати гру Києва в посиленні напруженості та намагатися згладжувати конфлікти, це буде їм на руку", "Народ, чого ви так переймаєтеся. Все в офіційних рамках", - пишуть користувачі, коментуючи цю новину.


Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...