Хіти тижня. Найближчим часом: Холодницького можуть заарештувати

20 березня ЗМІ повідомили про швидку відставку Холодницького через проблеми зі здоров'ям і "занадто нервову роботу". Також стало відомо, що в його кабінеті була виявлена ​​прослушка НАБУ.

Фото: ЗМІ

Главу Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького можуть затримати і заарештувати. Як зазначає джерело "Українських Новин" в правоохоронних органах, конкретні терміни поки невідомі, повідомляють Патріоти України.

Проте, за його інформацією, це може статися вже найближчим часом. Джерело не повідомляє, в рамках якої справи може відбутися затримання.


На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...