Хіти тижня. "Наймиролюбніша" нація готується: Воєнна розвідка зафіксувала значні зміни у структурі російських військ

Російське військове угруповання, яке дислокується вздовж державного кордону України та в анексованому Росією Криму, може залучатися до проведення наступальних операцій, що становить загрозу для нашої держави.

Вадим Скібіцький. Фото: Укрінформ.

Воєнна розвідка України фіксує значні зміни в структурі російських військ. Про це заявив представник ГУР МО України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення розвідки.

Вадим Скібіцький зазначив, що "з 1 грудня цього року новостворені поблизу державного кордону російські військові з’єднання набули оперативної готовності і здатні виконувати завдання на території України", вказали у розвідці.

Також він поінформував про збільшення авіаційної компоненти ЗС Росії на українському напрямку. "Були відбудовані та модернізовані військові аеродроми. Розгорнуті на цих аеродромах підрозділи і частини оснащено сучасною технікою. Для набуття бойового досвіду льотні екіпажі Повітряно-космічних сил ЗС Росії активно залучалися до бойових дій в Сирії", - зазначили у розвідці.

За словами представника ГУР МО України, "російське військове угруповання, яке дислокується вздовж державного кордону України та в анексованому Росією Криму, може залучатися до проведення наступальних операцій, що становить загрозу для нашої держави".

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: