Хіти тижня. Наплював на скрепи: "Перший російський канал" звільнив журналіста, який радів смерті Кобзона

Йосип Кобзон помер 30 серпня у віці 80 років. Близько 15 років він боровся з важким онкологічним захворюванням. Після його смерті лікарі заявили про те, що у артиста був рак 4 стадії.

Керівництво Першого каналу прийняло рішення звільнити редактора Сергія Артемова за те, що він зрадів звістці про смерть співака Йосипа Кобзона.
Як передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ, раніше Артемов написав на своїй сторінці в Facebook: «Ну наконец-то, простите, никогда не радовался такому, но он того заслужил».
Пізніше він видалив свій пост, але це сталося вже після того, як його побачили тисячі користувачів. Більш того, пізніше Артемов не зміг пояснити причину, по якій його так обрадувала смерть російського артиста.
На Першому каналі вже розповіли про те, що після інформації про цей пост Артемов був відразу звільнений.
Опублікував: Олег Устименко

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...