Хіти тижня. Нардеп розповів про майбутнього переможця президентських перегонів в Україні (відео)

На президентських виборах в Україні переможе політик, який забере собі 60% голосів громадян, що не визначилися.

Про це заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Черненко, передають Патріоти України.

За його словами, на сьогоднішній день всі соціологічні рейтинги, які є, плюс-мінус у межах похибки подібні. "Про які можна говорити розбіжності соціологічних структур, коли перша п'ятірка має між собою різницю в голосах у межах соціологічної похибки? Якщо сьогодні, умовно кажучи, у Порошенка - 10%, у Бойка - 9%, у Рабиновича - 7%, у Вакарчука - 10%, у Зеленського - 11%, то це означає знак "дорівнює", тому що на таких малих цифрах це не має абсолютно значення. Є певне невелике лідерство Тимошенко", - зазначив Черненко.

Він підкреслив, що ключовим буде, хто ці 60% голосів, які не визначилися, забере на свою підтримку. "На стартових позиціях є певний невеликий відрив Тимошенко, але він не настільки великий і критичний, щоб його не можна було якимось чином змінити. Так, вона майже у всіх опитуваннях лідирує. Але я повторюся, що вона не лідирує з таким відривом, який є непереборним. Тому сьогодні, особливо коли немає остаточного списку кандидатів, все це ворожіння на кавовій гущі. Буде Вакарчук чи не буде? Чи буде Зеленський? Чи буде об'єднання під Гриценка певної опозиції? Коли все це буде зрозуміло, тоді можна буде говорити про якісь рейтинги і їх результативність", - сказав нардеп.

Він додав, що опитування публікуються багато в чому для того, щоб вплинути на вибір 60%, які не визначилися. "Я повторюся: сьогодні явного чіткого лідера і лідера на президентських виборах соціологічні опитування не фіксують. Вони фіксують невеликі забіги, хтось піднявся, хтось опустився. Це не покаже нам майбутні президентські вибори. Хоча ці прізвища якраз, безперечно, і будуть між собою змагатися за лідерство. Але поки що вони фактично всі в рівних стартових умовах", - підсумував Черненко.


Джерело: Апостроф

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...