Хіти тижня. Нардепи посварились: Мосійчук побив Лещенка у прямому ефірі (відео)

Між депутатами Верховної Ради Ігорем Мосійчуком від "Радикальної партії" і Сергієм Лещенком від БПП сталася словесна сварка, після якої "радикал" вдарив свого колегу тростиною.

Інцидент стався після передачі з їх участю на телеканалі NewsOne, передають Патріоти України.

Під час ефіру Лещенко заявив, що Україні для вирішення внутрішніх проблем, зокрема, на митниці, потрібно залучити фахівців з-за кордону. На це Мосійчук відповів нардепу, що той представляє "типову позицію хохла-малороса", якому потрібно "бігати по закордонах і шукати собі пана", який допоможе перемогти контрабанду і корупцію.

ещенко попросив його не переходити на особистості. "Країною керувати - це не на гей-паради ходити", - заявив Мосійчук, звертаючись до Лещенко, який брав участь в Марші рівності.

Лещенко знову попросив його не переходити на особистості, на що Мосійчук запитав: "Ви що, соромитеся гей-параду?" "Це Вам треба розвивати тему гей-параду, бо ваш лідер є активним учасником цього руху", - відреагував Лещенко.

Після ефіру політики продовжили сварку. Прощаючись, Мосійчук сказав, що ніколи не торкався питання орієнтації. Лещенко поцікавився, при чому тут він до гей-парадів. "Ну ти ж на них ходиш", - сказав "радикал". "А що, Ляшко хіба не це... хіба це неправда?" - запитав Лещенко.

Мосійчук вдарив Лещенка тростиною по голові, а потім пригрозив розбити йому голову.


Опублікував: Олег Устименко

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...