Хіти тижня. "Народ перетворили на якихось ідіотів": Відомий актор і телеведучий жорстко висловився про "президентство" Вакарчука та Зеленського

Артист порадив краще сходити в театр або почитати книгу, бо так недовго Колобка або Буратіно висунути в президенти...

Відомий український актор, співак і ведучий Антін Мухарський (Орест Лютий) прокоментував чутки про президентські амбіції вокаліста групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука та лідера студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Епатажний шоумен на своїй сторінці в соцмережі Facebook назвав подібні розмови нісенітницею, передають Патріоти України.

"Феномен Вакарчука-Зеленського, чиї сценічні образи свого в доску рубахі-парня із провінції, що викував власне щастя власними руками і х… ложив на політиків, та романтичного героя-ідеаліста, підкріплений сучасним європейським саундом, викликає у недалекого провінційного піпла культурологічний захват", - йдеться в публікації.

Також він привів "тематичний" приклад, пов'язаний з його бабусею. "Якось моя прабабця, корінна киянка, уроджена Міцкевич, ледь не обісцялася від сміху у свої 92, як почула, коли якась дама на повному серйозі запитала у неї: "Ви бачили фільм "Покровські ворота"? Там же ж грає той негідник Леонід Бронєвой, що був Мюлером у фільмі про Штірліца. Я дивуюся, як цього фашиста й досі не розстріляли?" "Ну село, село..., що ви хочете, - сміялася прабаця, тримаючи у руках келишок горілки за святковим новорічним столом. - Людина не здатна відрізнити сценічний образ від актора. О боже, ми стрімголов котимось в культурологічну прірву. Народ перетворили на якихось ідіотів". Це сталося чи у 83-му чи у 84-му році", - йдеться у публікації.

Мухарський додав, що як не дивно, слова його бабусі актуальні для сучасної України, як ніколи. "В той час Сорос з Коломойським десь там у своїх Америках та Ізраїлях разом з усім цивілізованим людством усцикаються від сміху, спостерігаючи за тим, як в Україні тупоголові аборигени цілком серйозно обговорюють тему президенства того чи іншого актора", - написав Антін.

Артист порадив краще сходити в театр або почитати книгу, так як недовго Колобка або Буратіно висунути в президенти. "А що - інфантильні дебіли проголосують", - резюмував він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...