Хіти тижня. "Наші ракети мають літати на 1500 км... Я не бачу Зеленського в президентах, це абсолютно віртуальний образ": "Український Бжезінський" про зовнішні та внутрішні загрози (відео)

Володимир Горбулін зазначив, що президентство Зеленського може стати трагедією для України.

Володимир Горбулін. Фото: Факти.

Перемога на виборах президента України шоумена Володимира Зеленського може стати трагедією для держави. Таку думку висловив екс-директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін в інтерв'ю, опублікованому 21 березня на каналі "Кириченко Talk" у YouTube, передають Патріоти України.

"Навіть якщо я страшно помилюся, і це поставить хрест на мені як на людині, що вміла прогнозувати, я не бачу Зеленського в президентах, це абсолютно віртуальний образ... Людина не знає, на що вона йде", – заявив він.

Горбулін зазначив, що президентство Зеленського може стати трагедією для України. "Ми і так не сильно організована країна. Якщо ми втратимо скелет державного управління, а це із Зеленським обов'язково станеться, хай хто і як із ним прийде, це буде трагедія для України. Більше я про нього нічого говорити не хочу, хоча я до того як до представника шоу-бізнесу ставився із симпатією і повагою", – підсумував він.

"Продовжує вважати": Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше

субота, 4 травень 2024, 9:50

Російський лідер Володимир Путін відчуває "параноїдальний страх" через нібито намір Заходу обмежити владу РФ у світі. Саме це змусило його витрачати історично рекордні суми на мілітаризацію РФ. Таку думку висловила директорка Національної розвідки США...

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...