Хіти тижня. Наслідує Х**ла? У мережі показали, як змінилася зовнішність Януковича за рік (фото)

В екс-президента України Віктора Януковича за роки після переїзду в РФ помітно змінилася зовнішність, повідомляють Патріоти України.
У середу, 6 лютого, він вперше за рік з'явився на публіці під час прес-конференції в Москві. Екс-глава держави показався в окулярах, він помітно набрав вагу.


Від самого початку прес-конференції Янукович читав свої заяви з листка.

У коментарях до онлайн-трансляції конференції користувачі мережі відзначали зміни в зовнішньому вигляді екс-президента-втікача."Зовсім хворобливий вигляд", – вказав один із коментаторів. "Він вже ботоксний", – припустив інший користувач.

За словами Януковича, в листопаді 2018 року він отримав травму на тенісному корті. "Як трапилося? Прийшов раніше на корт. Там нікого не було. Рано-вранці був проливний дощ, було відкрите вікно, водичка залетіла на корт. Я послизнувся, впав, а там лавочки. Це життя", – розповів екс-президент України.

Джерело: Обозреватель

У ГУР Міноборони розповіли про втрати окупантів після атаки на аеродром у Джанкої

четвер, 18 квітень 2024, 13:17

Унаслідок атаки ЗСУ на військовий аеродром у тимчасово окупованому Джанкої були знищені або уражені пускові установки ЗРК С-400, радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО, а також апаратура спостереження за повітряним простором. Про це пові...

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...