Хіти тижня. "Настали "смутні часи": Дипломат пояснив, чому РФ довго не протягне (відео)

Екс-міністр закордонних справ України, дипломат Володимир Огризко заявив, що для Росії настали "смутні часи", які можуть призвести до розпаду країни протягом кількох десятиліть.

Про це дипломат розповів в ефірі UMN, передають Патріоти України.

"А раз так, для Росії настали "смутні часи"... Радянський союз розпався саме з-за того, що вплутався в гонку озброєнь і продемонстрував свою повну неспроможність економічну, соціальну і політичну. І на тому все закінчилося. Тому, власне, я б не давав і п'ятдесяти років для роздумів про майбутнє Росії", - сказав Огризко.

Він вважає, що США і НАТО, в тому числі і Німеччина, переходять до "практичних і болючих" для Кремля кроків, прикладом чого є розгром загонів ПВК "Вагнера" в Сирії.

Дипломат підкреслив, що, незважаючи на всі заяви, країни НАТО будуть продовжувати озброюватися, тому що відчувають загрозу з боку РФ. Огризко зазначив, що нинішня політика адміністрації США своїми активними діями різко відрізняється від нерішучості Барака Обами і його команди.

Дивитися з 26:00:

Опублікував: Олег Устименко

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...