Хіти тижня. Наступна агресія РФ "буде жорсткішою": Боєць АТО озвучив невтішний прогноз

Військовий наголосив, що введення воєнного стану допомогло Україні відпрацювати взаємодію та спільну підготовку оперативного резерву.

Зараз у президента України Петра Порошенка немає причин для подовження воєнного стану. Але його можуть ввести заново, якщо Росія знову виявить пряму агресію. Таку думку висловив учасник АТО, військовослужбовець 10-ї ОГШБ Гліб Бабич, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

За його словами, після захоплення РФ українських кораблів у Чорному морі новий акт агресії буде набагато жорсткішим.

"Це був перший випадок, коли вони відкрито застосували зброю проти наших військовослужбовців. Якщо подібне станеться наступного разу, повірте, тоді буде важчий випадок, і нам доведеться вводити цей стан", — запевнив Бабич.

Він також наголосив, що введення воєнного стану допомогло Україні відпрацювати взаємодію та спільну підготовку оперативного резерву номер один. В результаті ця підготовка продемонструвала дуже високі результати. "Вона показала, що ми готові. І всі ті, хто говорить: я в будь-який день, коли буде треба, візьму зібраний рюкзак і прийду до військкомату — так і зроблять. Більше того, в деяких районах людей прийшло в кілька разів більше, ніж було потрібно. Країна відрепетирувала ситуацію", — пояснив ветеран.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...