Хіти тижня. Наступним буде сам Х**ло? Помер радник Путіна

У вівторок, 24 липня, помер один з творців Конституції РФ і радник глави Кремля Володимира Путіна Веніамін Яковлєв. Йому було 86 років, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Відзначається, що він помер після тривалої хвороби. "Сьогодні помер Веніамін Федорович Яковлєв. Прощання з ним відбудеться в ЦКЛ у четвер, 26 липня, о 11:00 мск", - сказав співрозмовник агентства.

Радником Путіна Яковлев став у 2005 році і перебував на цій посаді до теперішнього часу. Інформацію про смерть чиновника підтвердив помічник Яковлєва Денис Смола. "Помер в лікарні", - сказав він.

Про його смерть також написав радник директора Росгвардії Олександр Хінштейн у Twitter. Він зазначив, що, незважаючи на зрілий вік, Яковлєв до останнього дня продовжував трудитися.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...