Хіти тижня. Навіть фактор Медведчука не допоможе: Відомий журналіст розповів про неминучий сценарій повернення Криму

Жоден розсудливий український політик ніколи не відмовиться від претензій на Крим, оскільки цей півострів був і залишається частиною України.

Дмитро Гордон

Таку думку висловив журналіст Дмитро Гордон, передають Патріоти України.
Він підкреслив, що фактична відмова від претензій на Крим означає хрест на політичній кар'єрі українця, крім того, такий політик уже не зможе називати себе патріотом, і подібні заяви про півострів свідчать про зречення від нього.
Що стосується "законного" приєднання регіону до Росії, то вона, на думку Гордона, не зможе використовувати його довго. «Їй нічого не допоможе. Це як мертвому припарка. Крим - це Україна, і Донбас - це Україна. І це завжди буде Україна. Навіть якщо ще якусь кількість років Російська Федерація покористується півостровом», - заявив журналіст.
Він упевнений, що коли нинішній режим в РФ впаде, питання про майбутнє півострова відпаде, і Крим зможе повернутися до складу України.
Джерело: 112 Україна

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...