Хіти тижня. "Навіть техніка не витримує маячню, яку вона верзе": Мережу розсмішив конфуз із Машею Лавровою (відео)

Виступ за трибуною речниці МЗС РФ перервав гучний гул кондиціонера.

Кондиціонер вирішив заглушити Захарову. Фото: скріншот з відео.

Речниця МЗС РФ Марія Захарова оконфузилась: її виступ за трибуною перервав гучний гул кондиціонера. Чиновниця не змогла продовжити свою доповідь через цей шум і дві хвилини стояла мовчки, телефонуючи комусь на мобільний. Із кумедного відео вже встигли покепкувати у мережі, передають Патріоти України.

"Кондиціонер заглушив Машку Захарову і зірвав їй весь виступ. Навіть техніка не витримує всю ту маячню, яку вона верзе", – пишуть користувачі соцмереж.

Окрім цього, люди помітили, що речниця російського МЗС дуже часто шморгала носом. Це дало людям підстави для жартів про наркотики. "Всі ознаки кокаїнщиці видно. Мабуть, не отримала дозу", – пишуть у Twitter.

Зазначимо, що на ролику можна помітити, як Захарова починає виступ, але майже на самому початку він переривається фоновим шумом працюючого кондиціонера. Пропагандистка нарікає на "технічні неполадки", уточнює, чи чути її, після чого починає користуватися смартфоном і комусь дзвонити.

"Вони ще хочуть впливати на світову політику...Навіть на кондиціонер повпливати не можуть", – додають у мережі.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...