Хіти тижня. "Не помітити її всю в білому було неможливо": У мережі розповіли про зустріч Тимошенко з Коломойським у Польщі (фото)

Ви вірите, що Юлія Тимошенко та Ігор Коломойський зовсім випадково опинилися в одному місці?

Юлія Тимошенко. Фото: соцмережі.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зустрілася з українським олігархом Ігорем Коломойським у Варшаві (Польща). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Богдан Кузьмич з посиланням на розповідь знайомого, передають Патріоти України.

"...бачив її (Тимошенко, - ред.) на днях, 12 липня, в готелі, в якому зупинявся переночувати. Готель хороший біля аеропорту. І тут алярм! Спочатку в готелі з'явився Ігор Коломойський разом з головою Волинської облради Ігорем Палицею. А хвилин через 15 у холі готелю з'явилася і Юлія Тимошенко. Не помітити її всю в білому було неможливо. Ви вірите, що Юлія Тимошенко та Ігор Коломойський зовсім випадково опинилися в одному місці?" - написав жирналіст.

У той же час журналіст додав, що Тимошенко часто прогулює засідання Верховної Ради саме у Варшаві, але саме в цей день парламент голосував за важливий проект щодо зміни закону про Антикорупційний суд.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...