Хіти тижня. Не тільки Тимошенко: Відома журналістка йде в президенти (відео)

Юлія Литвиненко порівняла себе із Маргарет Тетчер.

Юлія Литвиненко. Фото: Детектор медіа.

Відома журналістка і тeлeвeдуча Юлія Литвинeнко має намір балотуватися у прeзидeнти. Про цe на своїй сторінці у Facebook пишe журналістка Мар’яна П’єцух, комeнтуючи інтeрв’ю Литвинeнко з Євгeнієм Кисeльовим на тeлeканалі ”Прямий”, передають Патріоти України.

“Ще один потенційний кандидат в президенти – екс-телеведуча “Прямого”, а значно раніше – “Інтеру” Юлія Литвиненко. Технічний потенційний кандидат проти Юлії Тимошенко. Попри всю мою нелюбов до ЮВТ, і розуміння, що зараз без технічних кандидатів в політику не граються, але це кіно, так кіно. Спочатку почувши про якісь амбіції в Литвиненко емоційно хочеш написати про якись вірус, чи то епідемію президентських амбіцій, який захопив Україну. Але потім змушуєш себе переслухати інтерв’ю, яке раптом на Прямому (канал підтримує політику президента) Євген Кисельов записує в донедавно колеги по каналу”, – пише П’єцух.

Журналістка зазначає, що тему політичних амбіцій Литвиненко зачепили “ніби випадково” під кінець інтерв’ю, дозволивши новоспеченій кандидатці на президентське крісло висловити критику у бік Тимошенко, Гройсмана і Зеленського, не чіпаючи при цьому чинного президента.

Крім цього, Литвиненко порівняла себе із Маргарет Тетчер і переконувала Кисельова, що має шанси на успіх через те, що журналістів українці люблять більше, ніж політиків.

“Які шанси? Ясно, що ніяких, але боротьба зараз за кожен голос. І є така категорія виборців, які готові голосувати за жінку – тільки тому, що вона жінка. Але є ще більша категорія, яка не буде ніколи голосувати за Тимошенко, а тут хоч якась жінка, і ще й Залізна леді! Ну ті кілька тисяч голосів теж може якусь користь дадуть. Правда, вона каже, що ще остаточно не вирішила, рішення витає десь у повітрі. Я можу навіть адресу назвати, над якою то повітря і рішення літає”, – підсумувала П’єцух.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...