Хіти тижня. "Не треба ніяких ілюзій": Відомий журналіст розповів про майбутнє Донбасу

На думку Портникова, президент Росії Володимир Путін уже точно знає, що буде робити, і тепер вибір лише – за українським народом.

Жодних миротворців на Донбасі не буде, і у підсумку ці території повністю окупує Кремль та вони стануть ще одним утворенням з невизначеним статусом. Водночас лінія зіткнення на Донбасі зрештою стане лінією кордону з Росією. Таку думку висловив український журналіст і публіцист Віталій Портников, передають Патріоти України.

За його словами, жодних миротворців на Донбасі не буде. "Не треба ніяких ілюзій. Ці території, які зараз окупує Росія, невдовзі будуть нагадувати звичайні області Російської Федерації. От і все. Вони вже прибрали ватажка "ДНР" Захарченка, посадили там цивільну адміністрацію, прибрали ватажка "ЛНР" Плотницького, посилять свій кордон", – зауважив експерт.

Водночас він підкреслив, що лінія зіткнення на Донбасі зрештою стане лінією кордону з Росією. "Там буде просто Росія, окупована. А що не окуповано? Абхазія не окупована? Південна Осетія не окупована? Крим не окупований? Ну, буде ще якась територія з невизначеним статусом, яка буде фактично Росією", – вважає Портников.

За його словами, зараз питання полягає у тому, чи будуть із тієї території стріляти, чи не будуть. "Це пов'язано виключно з тим, як українці проголосують на виборах президента та парламенту у 2019 році. Якщо вони проголосують за колабораціоністів і людей, які будуть готовими домовлятися з росіянами на їхніх умовах, стріляти не будуть. Якщо вони проголосують за тих, хто буде продовжувати обстоювати державність України, хто буде захищати країну, будуть стріляти", – переконує представник ЗМІ.

Крім того, він додав, що президент Росії Володимир Путін уже точно знає, що буде робити, і тепер вибір лише – за українським народом.

Джерело: Еспресо.ТV

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...