Хіти тижня. Не вміють гідно програвати: У Росії знайшли "фатальну помилку", щоб відібрати перемогу у Хорватії

Фахівці підозрюють, що повідомлення про нібито "помилку судді" поширюють у соцмережах спеціально запрограмовані боти.

Кремлеботи отримали нове завдання. Фото: соцмережі.

У Росії соцмережами поширюється повідомлення про нібито фатальну помилку судді в матчі 1/4 фіналу ЧС-2018 Росія - Хорватія, передають Патріоти України.

У посланні говориться, що бразильський арбітр не помітив грубого порушення гравця хорватської збірної Домагоя Віди. Стверджується, що суддя зобов'язаний був показати йому другу жовту картку і видалити з поля.

"Цей косяк ніхто не побачив. За всіма законами Хорватії зобов'язані надати технічну поразку за порушення правил, а суддю відсторонити від подальшого суддівства", - наголошується у повідомленні. Його автор закликає максимально поширювати цю інформацію, щоб скоріше донести її до керівництва ФІФА.

Фахівці підозрюють, що повідомлення поширюють спеціально запрограмовані боти. На це вказує те, що послання спливає у різних спільнотах, включаючи ті, що не мають відношення, до футболу чи навіть просто спорту.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...