Хіти тижня. Не збили жодної ракети: Пентагон відкинув брехню Асада і Путіна

Американців мабуть водночас і розізлила і потішила відверта брехня Дамаска та Москви. Особливо беручи до уваги, що фейки розповсюджували не журналісти пропагандисти, а офіціоз - багатозіркові генерали.

"Жоден літак або ракета, які були частиною операції, що не були збиті сирійськими ППО", - сказав на брифінгу генерал Кеннет Маккензі з Комітету начальників штабів збройних сил США, передають Патріоти України.

Офіційний Дамаск каже про 30 збитих ракет зі 110, у "активістів" Асада статистика ще краще - 65. Але найбільше "збили" у Москві: Міноборони Росії заявило про 71 ракету знищену у небі Сирії.

«По имеющейся информации, всего были применены 103 крылатые ракеты. … Сирийскими средствами противовоздушной обороны, основу которых составляют комплексы ПВО советского производства, успешно отражены удары авиационных и морских средств поражения. Перехвачена 71 крылатая ракета», — заявив на брифінгу в Міноборони начальник Головного оперативного управління Генштабу ЗС РФ генерал-полковник Сергій Рудський.

Опублікував: Олег Устименко

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...