Хіти тижня. "Недонадімперію" вже не врятувати: Блазень Путіна пророкує Москві сумну долю після отримання Україною Томосу (відео)

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський визнав, що президент України Петро Порошенко правий в твердженнях про те, що Москва перестане бути «третім Римом» після отримання автокефалії української церквою.

Про це він заявив 26 вересня в ефірі одного з путінських пропагандистських телеканалів, передають Патріоти України.

На думку Жириновського, католики і протестанти вже «зовсім мляві», а єдиною потужною християнською релігією залишилося православ'я, єдність якого хочуть розколоти. Він вважає, що напад Росії на Грузію в 2008 році був викликаний тим, що країни Заходу хотіли посварити православних грузинів з росіянами.

«А теперь самый страшный удар — православная Украина. Оторвать православных Украины от русских. И президент Украины Петр Порошенко заявляет, что Украина становится самой большой православной страной. Вы представляете, он частично прав. Потому что в Украине все приходы и церкви, храмы, монастыри были сохранены. А в основном разрушены в России руками большевиков в Кремле. Казалось бы, разрушают церковь по всей советской стране. Нет, в основном по этнической России сжигают, разрушают. В Украине сохранилось, и там сегодня реально больше приходов, монастырей. Если они получают автокефалию, то они провозглашают себя уже главной православной страной и говорят уже, что Москва теперь не третий Рим»,— резюмуав він.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...