Хіти тижня. "Недоросль, в якої діарея мозку": Луценко в Раді жорстко "наїхав" на Соболєва

Генпрокурор Юрій Луценко посварився із фракцією "Самопоміч" у Верховній Раді. Це відбулося під час запитань до генпрокурора з приводу розслідування вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк, повідомляють Патріоти України.

Лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк звинуватив Луценка в тому, що той словесно образив їхнього депутата Єгора Соболєва (Генпрокурор у Верховній Раді сидить поруч із фракцією "Самопоміч").

Також Березюк заявив, що Луценко не виконує свої конституційні зобов’язання, а саме ухиляється від "організації досудового слідства".

"Бездарність, безграмотність, керівництва Генеральної прокуратури приводить до того, що люди, які захищають українську конституцію сьогодні, або піддані небезпеці, або помирають. Негайно у відставку, щоб професійні люди, які принаймні Конституцію знають, керували тими органами, які є найвищими процесуальними органами в країні", - сказав Березюк.

Луценко реагуючи на це, згадав про справу вбивства юристки Ірини Ноздровської. "Коли шайка мерзотників намагалася примазатися до вбивства адвоката Ноздровської і проливали тут море брехливих сліз про те, що слідство нічого не робить. Коли звинувачений у вбивстві пішов в суд, ні один із цих мерзотників не пішли навіть в суд. Нікого це не хвилює", - сказав він.

"І сьогодні похоронами Гандзюк займається "Народний фронт", а не ці діячі, які збирають на цьому свої криваві дивіденди. А якщо колишній голова антикорупційного комітету (тобто Єгор Соболєв - ред.) досі не розуміє різницю між процесуальним керівництвом і слідством, якого в ГПУ немає вже рік, то це не голова комітету, а просто недоросль, в якого діарея мозку виливається тут, прямо в залі", - додав Луценко. Після цього частина депутатів у Раді почали скандувати генпрокурору "ганьба".

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...