Хіти тижня. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви.

Глава Кремля зазначив, що хрещення Русі нерозривно пов'язане з князем Володимиром, інформують Патріоти України.

За його словами, "воїн, який пройшов жорстокі битви і випробування, Володимир став творцем, просвітителем, творцем". "Хрещення - це відправна точка становлення і розвитку російської державності, справжнього духовного народження наших предків, визначення їх ідентичності, самосвідомості, розквіту національної культури і освіти, розвитку багатопланових зв'язків з іншими країнами", - підкреслив Путін.

Відзначимо, що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви, яка з'явилася лише через кілька століть. Президент Росії Володимир Путін відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності.

"Хрещення Русі - це ключовий, поворотний етап нашої історії, подія цивілізаційного масштабу і перетворює духовної сили. Воно визначило подальший багатовіковий шлях Росії, вплинуло і на все світове розвиток", - сказав Путін в ході урочистостей на честь свята 1030-річчя хрещення Рус в Москві.

Скріншот статті

Скріншот статті

Коментарі під статтею РІА Новин

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...