Хіти тижня. Немає меж зловтіхи: На Росії влаштували "танці на кістках" Маккейна

Новину про смерть американського сенатора-республіканця Джона Маккейна росіяни зустріли з властивою їм ненавистю і стали обливати ім'я покійного брудом.

Статті про те, що трапилося, в російських ЗМІ почали супроводжувати злісними коментарями, в яких жителі РФ радіють через смерть політика, передають Патріоти України.
Політик пішов з життя в суботу, 25 серпня, о 16:29 за місцевим часом, в оточенні своєї родини. До цього, в п'ятницю, стало відомо, що Джон Маккейн вирішив припинити лікування від онкологічної хвороби, яку виявили у нього в минулому році. Близькі Маккейна пояснили, що хвороба ще рік тому розвивалася агресивно, а прогнози лікарів були невтішними. Однак сенатор перевершив очікування медиків і зміг протримаються рік.

Росіяни пробили нове дно в реакції на смерть Маккейна, іронічно заявляючи, що в Україні сьогодні траур. «Да простит меня Бог: туда ему и дорога. Очень зловещее лицо!», «Его там давно ждут», «Про умерших чертей, либо хорошо, либо никак, но видать порядочно нагрешил, чертило, что его так честные люди хают!», «Ну наконец то здох упырь проклятый, может даст бог и остальную нечисть за собой потянет», «Мало кто ухудшил отношения между двумя странами настолько, насколько это сделал Маккейн. Не сочувствую и не соболезную», «Наконец то сдох! Просто праздник какой-то», «Скатертью дорожка прямиком в ад уже постелена», «Жаль, что он не увидит гражданскую войну в США — как совокупный результат своей «политики», «Земля ему стекловатой!», «Давно такой радостной новости не было, сколько горя принес этот…на нашу планету», - залишають свої отруйні коментарі росіяни.

Але знайшлися і ті, хто не поділяє злісної «радості» з приводу смерті американського політика. «Умер благороднейший и честнейший человек! Царство ему небесное!», «Чубайсы принесли много бед России, они даже и не срывают что разваливали промышленность СССР , так почему так ругают мёртвого Маккейна , а не живых чубайсов?», «Жалко, хороший человек настоящий патриот своей страны», «Даже будучи врагом он был лучше иных друзей. Хотя бы тем, что честен. Покойся с миром, Джон», - висловлюють співчуття в коментарях..

Але варто зазначити, що будь-які позитивні відгуки про Маккейна викликали у росіян чергову порцію негативу і злоби.

Опублікував: Олег Устименко

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...