Хіти тижня. ''Немислиме л*йно!'': Росію звинуватили в злочинах у Венесуелі (відео)

Втручання Росії в справи Венесуели загрожує їй величезними проблемами, після того як впаде режим президента Ніколаса Мадуро.

Про це в ефірі "Ехо Москви" повідомив російський журналіст Матвій Ганапольський, передають Патріоти України.

Він зазначив, що опозиційні сили почнуть розслідування і вийдуть на главу "Роснефти" Ігоря Сечіна. "Боюся, що у Сєчіна будуть певні неприємності, тому що саме Сєчін – ініціатор, штовхач, пробивач і так до оволодіння далекою країною з нестійким режимом Мадуро. Країни, у якій запаси нафти номер один. Сечин хотів отримати цю країну в своє повне розпорядження. Це повинна була бути російська закордонна качалка для отримання бюджетних і небюджетних грошей", – вважає він.

Ганапольський додав, що після приходу до влади голови Національної асамблеї Венесуели Хуана Гуайдо опозиція почне розслідування причин, чому венесуельці жили в "такому неймовірному для XXI століття лайні". "Це жахлива країна з жахливим, воістину антинародним режимом. Якщо говорити про РФ, то я не можу назвати режим Путіна антинародним, тому що Путіна народ любить і цілує взасос. Він ще не довів Росію до такого страшного стану: до голодних бунтів і мільйони відсотків інфляції" – акцентував журналіст.

Ганапольський додав, що побачив в стилі правління Мадуро російський слід. "Це російська школа невміння нічого. Тобто людина не вміє нічого і готова поховати власний народ для якоїсь мети. Ось якої мети? Це нова влада і буде з'ясовувати", – резюмував він.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...