Хіти тижня. Нервував, перебивав, заїкався. "Кремлівський папа" вже не тримає удар": У мережі нагадали, як Путін зганьбився у незапопадливому інтерв'ю (відео)

​В інтернеті опубліковано фрагмент відео, на якому журналісти BBC зібрали 5 жорстких запитань і відповідей на них російського президента.

При цьому користувачі захоплюються професійною роботою журналіста Арміна Вольфа, який добре підготувався до інтерв'ю і поставив Путіну вкрай незручні питання, постійно змушуючи його злитися і викручуватися, передають Патріоти України.

Питання ведучого виявилися жорсткіше, ніж зазвичай задають Путіну, до чого російський лідер був явно не готовий.
У соціальних мережах бурхливо обговорюють опубліковане інтерв'ю, яке стало справжньою ганьбою російського президента. «Интервью Путина австрийцам саморазоблачительное. Он предстает человеком, не понимающим, что такое демократия, что такое международное право и что такое мораль. Но это поймет только тот, кто живет в условиях демократии, главенства права и морали. Рабам его гнилые отмазки понравятся», — прокоментував відео відомий російський блогер Андрій Мальгін.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...