Хіти тижня. Несподівано: У Росії назвали Україну союзником у війні з США

Росіяни все ще розраховують, що Україна повернеться під "протекторат" Москви.

Ілюстрація: 12millionov.com

Російський військовий експерт Костянтин Сівков вважає, що Україна реально може допомогти Росії в разі війни проти США. Таку несподівану думку він висловив у своїй статті в журналі "Військово-промисловий кур'єр", повідомляють Патріоти України.

"Близькі в етнокультурному відношенні з російським населенням, що говорять з ним однією мовою, вони будуть незамінні при веденні спеціальних дій з попереднім потайним розгортанням" - заявляє експерт.

Варто відмітити, що Костянтин Сівков - доктор військових наук, член-кореспондент Російської академії ракетних і артилерійських наук, капітан першого рангу.

На думку Сівкова, "сценарій війни НАТО з Росією вже реалізується", але крім НАТО Росії також загрожують зі Сходу. "Китай і Японія введуть війська до Східного Сибіру, на Сахалін і Курили" в разі успіху США і їх союзників. Мабуть тому російський експерт придумав використовувати в якості союзників українців.

Серед інших ідей Сівкова - створення надпотужних боєголовок, здатних "ініціювати на території США катастрофічні геофізичні процеси, наприклад, виверження супервулкану Йеллоустоун".

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...