Хіти тижня. Несподівано: Угорщину можуть виключити з ЄС, названа причина

Фото: Царьград

Глава МЗС Люксембурга Жан Ассельборн заявив, що членство Угорщини в Євросоюзі під загрозою, тому що угорська відмова приймати біженців суперечить принципам Європейського Союзу, повідомляють Патріоти України.

Ассельборн розповів про це в інтерв'ю Magyar Nemzet. За його словами, членство в ЄС вимагає виконання певних взятих на себе зобов'язань – Угорщина в межах квот на біженців має прийняти 1500 осіб.

Ассельборн не заперечує, що міграція провинна бути контрольованою, але біженців, визнаних Женевською конвенцією, слід рятувати. "Я не розумію. Про натовпи мігрантів немає ані слова! Йдеться про солідарність з Грецією і Італією", - обурився він.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...