Хіти тижня. Несподіваний поворот: Стало відомо, з ким Зеленський може піти на вибори

Люди міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова можуть скласти значну частину політичної команди Володимира Зеленського.

Про це розповів політичний експерт, аналітик Democracy House Анатолій Октисюк, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

«У парламенті як і раніше дуже сильні позиції міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Але у його "Народного фронту" шансів перемогти на виборах, по суті, немає. Думаю, відсотків 30 виборчого списку імовірною партії Зеленського можуть скласти як раз люди Авакова», - заявив він.

За його словами, Зеленський піде на вибори в 2019 році. «Думаю, що ризикне. Наскільки мені відомо, Зеленський зараз дуже цікавиться політичними процесами», - сказав Октисюк.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...