Хіти тижня. Нічний бій під Горлівкою: Стало відомо, як саме окупанти зазнали великих втрат напередодні

Увечері 15 грудня під Горлівкою відбулося серйозне загострення. В результаті бою з ЗСУ гібридна армія РФ зазнала серйозних втрат.

Про бій під Горлівкою "гудуть" соцмережі, передають Патріоти України.
Про ескалації під Горлівкою розповів відомий Тwitter-аккаунт IgorGirkin, що відслідковує повідомлення сепаратистів в соцмережах. Ті поскаржилися, що після зіткнення з українською армією у "ДНР" багато загиблих."А вы пацанов в сводку добавили, которые сегодня на "минусе" погибли, или опять спишите, уроды?" - звернувся один з "ДНРівців" до військового керівництва "республіки".У штабі ООС підтвердили втрати у ворога. Згідно ранкового зведення ЗСУ, за 15 грудня армія РФ втратила 3 найманці, ще 8 чоловік були відправлені на лікарняні ліжка.
Примітно, що відразу після бою терористи припинили будь-які провокації відносно ЗСУ. Сьогодні з початку доби не було зафіксовано жодного обстрілу, в той час, як 15 грудня сталося аж 12 інцидентів із застосуванням важкої артилерії. В ході одного з обстрілів загинув боєць ООС від кулі ворожого снайпера.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...