Хіти тижня. Нікуди вони, голубчики, не втечуть: Волкер пояснив, чому США вводять санкції проти Росії поетапно

За словами Волкера, економічні санкції будуть тільки посилюватися і далі, якщо Росія не змінить свою поведінку.

Конгрес і адміністрація президента США роблять кроки для тиску на Росію. Про це повідомляє офіційний представник Сполучених Штатів в Україні Курт Волкер, передають Патріоти України.
«Я переконаний, що тиск буде рости, - зазначив спецпредставник США з питань України. - Ви бачили це і від адміністрації США - кожні кілька місяців вводяться нові санкції через те, що Росія не досягає прогресу ні з яких питань, з яких ми висловили свою стурбованість. Це включає Сирію. Це включає України. Це включає дотримання прав людини, справу Скрипаля», - говорить він.
За словами Волкера, економічні санкції будуть тільки посилюватися і далі, якщо Росія не змінить свою поведінку. «Ми вводимо санкції шар за шаром. Ви також бачите ініціативи від Конгресу. До цього спонукає і поведінка Росії, як і бажання продовжувати тиснути на адміністрацію. Видно, що відбувається рух з обох сторін. Він триватиме», - акцентував він.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...