Хіти тижня. "Ніж у спину": Меркель зробила важливу заяву по санкціях проти РФ

На майбутньому саміті лідерів Євросоюзу Німеччина підтримає посилення санкцій ЄС проти Росії. Про це під час виступу в Бундестазі заявила канцлер Ангела Меркель, повідомляють Патріоти України.

Як уточнило агентство, мова йде про реакціюї Європи на напад росіян в Чорному морі і захоплення ними українських кораблів з екіпажами.

До цього МЗС Німеччини Хайко Маас говорив, що країни ЄС розійшлися в думках щодо необхідності введення нових заходів проти РФ за атаку біля Керченської протоки, і тому "з німецької сторони не буде пропозиції про нові санкції".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...